Herning
Kolding
Rødekro
Glostrup
Aalborg
Track din forsendelse her
Grundet travlhed kan Del leveringer af din forsendelse forekomme

Når du leder efter en kurér

– Xpressen er den gode og stabile samarbejdspartner

Hvis du har behov for at sende en vare til en kunde eller du leder efter en samarbejdspartner i relation til logistik, er vi den rette kurér at kontakte.

Igennem god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

I årevis har vi serviceret danske virksomheder med kurer- og pakkekørsel og transportopgaver rundt i hele Danmark – og også uden for landets grænser.

Vi stræber hele tiden efter at være blandt de bedste transportpartnere i branchen, både hvad angår service og med at være på forkant med udviklingen.

Vi ved, at ingen er stærkere end det svageste led. Derfor er vi også meget omhyggelige, når vi vælger samarbejdspartnere.

Vi udvikler løbende vores systemer, så de til hver en tid matcher den service og de løsninger vores kunder efterspørger.

Kombinationen af vores værdier, store bilpark og seriøse samarbejdspartnere er din garanti for, at små og store hasteopgaver løses til alles tilfredshed. Kurérkørsel handler om hurtig og sikker levering på rette sted.

Xpressen er de rette at kontakte, hvis du ønsker høj service, god kommunikation og en sikker transport af dine produkter.

Vi kan med kort varsel, at løse enhver transportopgave, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Kurérservice

Nogen gange skal det bare gå stærkt. Har du brug for at en forsendelse kommer hurtigt frem og til tiden, så er dette det rette produkt. Vi kommer til et aftalt tidspunkt og afhenter varen og kører direkte ud og leverer pakken på aftalte tid og sted..

Vi udfører kurérservice i hele Europa og vi kører døgnet rundt, året rundt.

Biler

Bilerne vi bruger til kurérservice er af varierende størrelse og rummer fra en europalle og op til otte europaller.

BilAntal EuropallerLast max
Lille bil0 – 21200 kg
Mellem bil 141300 kg
Mellem bil 261300 kg
Brobil med lift61000 kg
Stor bil med lift8760 kg

Alle vores biler er satellitovervågede, så vi er i stand til at følge din forsendelse fra dør til dør – og kan altid fortælle dig hvor langt din pakke er.

For os er det meget vigtigt at din kurérforsendelse bliver leveret til tiden. HVER GANG!

Vi hjælper dig

Vi står klar til at rådgive og hjælpe med din næste kurérkørsel. Som kunde hos Xpressen kan du ringe døgnet rundt eller få dit private password til vores hurtige og effektive online booking.

Med andre ord – har du brug for en kurer, der altid er til at stole på i ord og handling, så kontakt Xpressen og hør mere om mulighederne for et samarbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig og være din næste kurer.

Kontakt os

For flere informationer kontakt os på [email protected] eller telefon 73 66 24 60
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Kontakt